POLMED | Selecția participanților pentru activitatea de focus grup-uri | Regiunea Nord-Est

 

 

 

 

Începe selecția participanților pentru activitatea de focus grup-uri în cadrul proiectului POLMED

-Regiunea Nord-Est-

Începând cu data de 28.09.2018 va demara activitatea Analiza calitativă a orientărilor și opțiunilor cu privire la valorile profesionale ale asistenților medicali și moașelor prin tehnica focus grup”, activitate în cadrul căreia se vor selecta 25 de asistenți medicali și moașe din unități sanitare publice din regiunea Nord-Est. Cele 25 de persoane vor participa la focus grup-ul aferent regiunii, organizat în perioada 16.10.2018 -17.10.2018 la Vatra Dornei.

Participarea la acestui focus grup va permite asistenților medicali și moașelor prezente să participe activ în procesul de identificare a orientărilor și opțiunilor ce țin de valorile profesiei. În urma celor 8 focus grupuri organizate în toată țara, se va elabora un raport de cercetare bazat pe datele colectate.

Primul pas în cadrul acestei activități este acela de recrutare, selecție și validare a celor 25 de participanți conform “Metodologiei de selecție a grupului țintă participant la Focus Grup-uri”. În acest sens, în cadrul regiunii Nord-Est (respectiv județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui) se va respecta următorul calendar:

  • Perioada de depunere a dosarelor: 28.09.2018 – 05.10.2018;
  • Verificarea, validarea și informarea participanților de către membrii echipei proiectului POLMED: 09.10.2018 – 12.10.2018.

Pentru orice alte informații suplimentare, vă rog nu ezitați să contactați filialele O.A.M.G.M.A.M.R din regiunea Nord-Est.

 

Metodologia de selecție împreună cu anexele pot fi consultate aici:

1. Metodologia selectie focus grup POLMED

Anexa 1_Formular individual al participantului

Anexa 2_Declaratie propria răspundere

Anexa 3_Centralizator dosare GT

Anexa 4_Registru intrari dosare GT

Anexa 5_Adresa înaintare dosare GT

Lista documente necesare inscrierii GT