Ştiri de ultimă oră

 

CURSURI ONLINE

PLATFORMA NATIONALA

 

Accesați platforma de cursuri online

Webinarului Farma Practic în perioada 17-18 noiembrie 2023 cu titlul „Prevenția și serviciile farmaceutice. Corelații etică-materialism” – online pe ZOOM.

Dragi colegi!

Vă invităm să faceți parte din echipa de peste 200 de farmaciști și asistenți care se vor alătura Webinarului Farma Practic în perioada 17-18 noiembrie 2023 cu titlul „Prevenția și serviciile farmaceutice. Corelații etică-materialism” –  online pe ZOOM.

Sâmbătă 18 noiembrie sunteți invitați la sesiunea de dezbatere „Gestionarea comunicării agresive” unde vă puteți exprima opiniile, sugestiile și experiențele personale.


SUNT INTERESAT !


 

De ce ne întâlnim?

Așa cum v-ați dorit s-a făcut pasul către extinderea competențelor farmaciștilor în sistemul de sănătate și vrem să împărtașim cu dvs noutățile cu privire la serviciile farmaceutice avansate (vaccinare, evaluare risc diabet zaharat, gestionarea pacientului cronic, evaluarea și monitorizarea polimedicației, consiliere privind contracepția de urgență cu administrare orală, etc).

De asemenea, vom sta de vorbă cu farmacist Beatrice Speteanu – Președintele AFTAP (Asociația Farmaciilor Tradiționale și a Practicienilor) despre cum poți fi o farmacie independentă care lucrează etic și rezistă din punct de vedere financiar.

Despre platforma Locum.ro ați auzit? Este vorba despre o platformă care explorează noi oportunități de carieră pentru farmaciști, unde puteți găsi joburi care se potrivesc stilului și nevoilor dumneavoastră.

 


MĂ ÎNSCRIU


 

Și dacă tot aducem în discuție creșterea veniturilor în condiții de siguranță, economistul Mihai Constantinescu vine cu soluții adecvate.

Ne vor oferi perspectivele proprii:

 • Farmacist Beatrice Speteanu – Președinte AFTAP
 • Dr. Ana Cristina Ștefănescu – Medic primar pediatrie, Cluj Napoca
 • Farmacist Daniel Ungureanu – Farmacie clinică, Institutul Oncologic „Prof Dr Ion Chiricuta”, Cluj Napoca
 • Farmacist Florina Bonifate – Președinte Colegiul Farmaciștilor Galați
 • Farmacist Maria Carmen Roșu – Deva
 • Farmacist Manuela Andreea Ureche – Galați
 • Farmacist Ioana Daniela Tița – Timiș
 • Farmacist Bianca Băluță – Luxemburg
 • Prof. univ. dr. farm. Andreea Letiția Arsene – București
 • Dr. Ovidiu Tudor – Medic specialist neurologie, București
 • Economist Mihai Constantinescu
 • Asistent medical Cristina Mușină – Preşedinte filială OAMGMAMR Bistriţa-Năsăud
 • Farm. Marius Călin Cerecheș – Târgu Mureș

Coordonator științific: prof. emerit farm. dr. Dumitru Lupuleasa  – Președintele Colegiului Farmaciștilor din România

 


 

Evenimentul este creditat cu 16 EFC pentru farmaciști și în curs de creditare pentru asistenți. 

Taxa de participare cu reducere este 150 lei pentru farmaciști și 100 lei pentru asistenți și se poate achita până la data de 10 noiembrie inclusiv, după această dată taxele sunt 200 lei respectiv 150 lei.https://houston.ro/taxe-farma-practic.

Pentru înscriere accesați linkul:https://houston.ro/inscriere-farma-practic  sau vă puteți înscriere prin telefon la numărul 0756.030.316 – Mircea Bărbulescu (mircea.barbulescu@houston.ro)

 


 

Plată online FARMACIȘTI       Plată online ASISTENȚI

 

(Cont RON: RO94 BACX 0000 0003 3054 6010 deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Alba Iulia București, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. – CUI RO 25249091, J40/3074/09.03.2009).

După efectuarea plății, pentru a vă putea înscrie la simpozion, vă rugăm să ne trimiteți o copie după OP  la adresa de e-mail mircea.barbulescu@houston.ro, 0756.030.316